Ηλεκτρικά υποβρύχια μοντελισμού . Υποβρύχια με δυνατότητα τόσο στατικής όσο και δυναμικής κατάδυσης . Τηλεκατευθυνόμενα υποβρύχια με ενσωματωμένη κάμερα παρακολούθησης. R/c electric submarines with static and dynamic diving ability .

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. THUNDER-TIGER-SUBMARINE-NETUNE-MAIN-VIEW

  Neptune SB1

  TT 5220F03

  Το  NEPTUNE SB-1 είναι σχεδιασμένο για λογαριασμό της Thunder Tiger Co. από μια εταιρία ειδικευμένη στις υποβρύχιες εφαρμογές. Το υποβρύχιο διαθέτει δύο μοτέρ Ε-550Η .Το πρώτο χρησιμοποιείται για την προώθηση του υποβρυχίου και το άλλο για την αντλία που του δίνει την δυνατότητα να βυθίζεται στατικά ! Φυσικά μπορεί εξίσου να βυθίζεται και δυναμικά με την βοήθεια των πηδαλίων του. Η σχεδιασή του του επιτρέπει να δεκτεί ενσύρματη κάμερα

  και μέσω της ειδικής βαλβίδας να βγεί καλώδιο για τον ήχο και την εικόνα. Ενα από τα χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα αυτόματης ανάδυσης σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγω χαθεί η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη ! Επίσης ενεργοποιείται η αντλία στην απίθανη περίπτωση που μπεί νερό στο εσωτερικό του. Η ικανοτητά του είναι για βύθιση μέρχι 5 m ενώ η στατική του ανθεκτικότητα φθάνει τα 10 m .

   

  Learn More
  542,76 €

Grid  List 

Set Descending Direction
[profiler]
Memory usage: real: 31457280, emalloc: 31202592
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem